Skip to main content

Jij verdient beter!- Liefde als raadgever

Jij verdient het allerbeste!

Last van overmatig denken? Van je continue aanpassen? Last van de drang er steeds te moeten zijn voor de ander? Neem jij je eigen wel plek in en durf je te vragen waar je naar verlangt? Begrijp je soms niets meer van jezelf en snap je maar niet waarom je niet ontvangt wat je verlangt?

Soms valt er even niets te begrijpen en wacht slechts de weg van de ervaring om te komen tot antwoorden. Dan wordt om geloof en vertrouwen gevraagd. En leidt deze weg je terug naar je kern, het licht in jou. Problemen die je ervaart vormen dan juist een uitdaging voor bewustwording en inzicht in jezelf. Van daaruit ontstaat vertrouwen om veranderingen ten goede aan te gaan.

Je helpt jezelf door in het nu te blijven.

Door jezelf in alle opzichten met liefde te omringen. Als donkere emoties je parten spelen, het leven onzeker is of je in crisis verkeert. Dan rest soms niets anders dan jezelf te troosten en het verdriet de kans geven af te vloeien naar de aarde. Waar de tranen liefdevol opgevangen worden en gebruikt als grondstof voor groei. Het leven vraagt je jouw eigen nog niet aangelegde spoor te volgen en speelruimte te creëren. Je hebt jezelf te weinig ruimte gegund. Je leven heeft in het teken gestaan van doen en geven. Nu mag je zijn en ontvangen. Stop met je best doen. Stop met redden en zorgen. Ga leven en verstop je niet langer. Je helpt jezelf door onvoorwaardelijk jezelf te steunen. Je eigen natuur te eren en met hart en ziel trouw te blijven. Je bent goed zoals je bent! Onthoud dat. Gun jezelf een vol leven. Jouw proces, jouw spoor biedt jou die mogelijkheid. Om naast alles wat je bent en betekent voor de wereld, nu vooral jezelf te eren. De weg van angst, aanpassen en verstoppertje spelen is voorbij. Tijd om je ware aard te tonen en je plek in te nemen. Als je echt die plek inneemt…dan laat je je overmatige neiging tot aanpassen en tegemoetkoming los. Dan ben je helder en duidelijk en ga je niet meer mee in de grenzeloosheid, spelletjes en egotripperij van jezelf of anderen. Dan ben je, zonder angst voor afwijzing, degene die je bedoeld bent te zijn.

Wat betekent dat concreet?

Dat je doet wat jou dient! Dat je doet waar je blij van wordt! Dat je laat wat niet meer past! Dat je het leven zijn werk laat doen en niet steeds de controle wil vasthouden. Dat je accepteert wie je bent en het leven toestaat zich te ontvouwen. Dat je luistert naar je ziel!

Hoe doe je dat?

Dat doe je door je emoties en je intuïtie serieus te nemen. Door een pas op de plaats te maken en in alle oprechtheid je emoties te laten zijn. Zonder oordeel, zonder strijd. Dit voelen en laten zijn helpt je te verankeren in jezelf. Om je veilig te kunnen voelen in jezelf, in de wereld. Wees kalm, geef emoties de ruimte. Dan hoor je als je luistert je ziel via je intuïtie spreken. Zonder dat je vat lijkt te hebben op het proces van verankering, verstevig je jezelf gaandeweg. Wat je leert is heel dicht bij je eigen natuur te blijven, door je liefdevol te focussen op wat goed is voor jou. Steeds weer. Trouw zijn aan jezelf zal je vreugde schenken. Als jij dit jezelf schenkt, schenk je het de wereld. Dat is niet egoïstisch. Dat is zelfwaardering! De weg van je ziel volgen betekent vooral loslaten van het oude: oude patronen en mechanismen die je niet meer dienen laten gaan. Laat daarbij liefde je raadgever zijn. En stop met afbreuk doen aan jezelf. Je bent tot grootse dingen in staat als je je innerlijke criticus  loslaat. Ga vooral varen op eigen kracht en kompas. Je oorspronkelijke kracht is origineel en helder. Het laat zich niet eeuwig wegdrukken. Geven en ontvangen wil in balans komen. Ga daarom volgen wat jou energie geeft. Jouw ziel leidt je naar een nieuwe wereld vol liefde, groei, dynamiek, rijkdom… Leef je ideale leven. Droom groots en leg je beperkingen af. Verlang het beste voor jezelf en neem je voor te gaan leven in plaats van overleven. En keuzes te maken die jou dienen.

Hoe ziet je ideale leven eruit?

Als je alles mag wensen, hoe zou je ideale leven er dan uit zien? Durf daarbij uit te gaan van overvloed, kansen en mogelijkheden. Laat al brainstormend je dromen, je verlangens, je idealen en je behoeften toe. Pak pen en papier en beschrijf alles zo concreet mogelijk. Het gaat er in je verhaal om wat jij het liefst zou willen meemaken, creëren en beleven. Hoe woon je? Met wie leef je? Hoe ziet je omgeving eruit? Welke relaties heb je verder? Hoe voelen die relaties aan in jouw ideale situatie? Wat doe je voor werk? Welke bezigheden heb je? Wat maakt dat jij je JIJ voelt, in optima forma? Wie ben je als persoon, hoe voel je je en wat heb je de wereld te geven? Wat ontvang je van de wereld? Probeer dit alles eens in detail op papier te krijgen. Het kan je helpen om je dromen en verlangens in beeld te krijgen en vorm te geven.

 

Informeer gerust en vrijblijvend als je vragen hebt: 06-81425512 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.