Skip to main content

Intuïtieve afstemming op afstand

Loop je weleens met vragen, twijfels of problemen rond waar je zelf niet voldoende zicht op hebt? En heb je inzicht nodig in een bepaald thema waar je vaak mee worstelt in je leven of heb je vragen over de richting van werk? Mogelijk knaagt er iets aan je of draag je een algemeen gevoel van onbehagen of onzekerheid met je mee. Wat het ook is, een intuïtieve afstemming kan helpend zijn.

Bij het intuïtief schrijven stem ik me af op jou, je foto en je vragen. Tegelijkertijd ervaar ik dan contact met een liefdevolle energie, die aanvoelt als een soort bovenpersoonlijk perspectief of bron van liefde en wijsheid.

De intuïtieve afstemming zet vragen in een spiritueel daglicht en geeft troost, bemoediging en inzicht. Het draagt vaak een gevoel van richting en kan concreet van aard zijn, maar houdt zeker géén voorspelling of pasklare oplossing in. Eerder een liefdevolle, heldere spiegel die uitnodigt de oplossing in jezelf te zien. Het is altijd van belang om een intuïtieve afstemming zelf op waarde te schatten en via je intuïtie te voelen of die jouw innerlijk weten ondersteunt en bevestigt. Als dat zo is geeft dat vaak een zucht van verlichting, een gevoel van ontroering en verheldering: Het raken van de juiste snaar….

Reactie van Jos op een intuïtieve afstemming op afstand:

"Okay, Annemarie, ik zal proberen het kort te houden. Het is en blijft ongelofelijk hoe treffend jouw afstemmingen zijn. Ze slaan beiden de spijker op de kop en verwoorden zo mooi waar ik, energetisch gezien, tegenaan loop. Beperking en verzet tegenover vrijheid, eigenzinnigheid en pionieren. Nb: ik ben van sterrenbeeld ook een Ram........ Het klopt ZO dat ik weer in de oude wereld verstrikt ben geraakt. Is niet erg maar vooral een Wake-up call dat de tijd rijp is het over een andere boeg te gooien. " De wereld volgt mij". Als ik het nu niet doe denk ik zelfs dat ik (erg)ziek ga worden. Tegelijk is het mooi en ondersteunend hoe in de afstemming de andere, meer positieve en creatieve energie van de Puber wordt benadrukt. Dat is echt een eye- opener!! En gelukkig kan ik die energie, die nog een beetje verscholen is, wel al weer voelen. Dus ook de laatste alinea over dromen, visualiseren en in dialoog gaan met de puber in mezelf is een mooi handvat. Precies iets om in deze donkere en druilerige dagen mee aan de slag te gaan! Dus ERG bedankt voor wat je voor me gedaan hebt. Het kwam op het goede moment. Je hebt echt goud in handen en ik hoop dat je dat voor veel mensen kunt gaan inzetten. Groet, Jos."

Via mail of telefoon kun je je vragen voorleggen. Samen met een recente foto van jou stem ik me erop af. Nadien ontvang je de afstemming op schrift per mail. Voor een intuïtieve afstemming vraag ik een bedrag van 50 euro, die vooraf betaald dient te worden.

Informeer gerust en vrijblijvend als je vragen hebt: 06-81425512 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.